η ομαδα μασ

Σοφία Ταϊγανδου

Η Σοφία Ταϊγανίδου δεν είναι μόνο καθηγήτρια αγγλικών και επιχειρηματίας της εκπαίδευσης είναι κυρίως μαθήτρια. Οι σπουδές στην Αγγλική φιλολογία ήταν μόνο η αρχή. Με όχημα τα αγγλικά άρχισε το ταξίδι στην παγκόσμια γνώση και σοφία. Οραματίστρια, καινοτόμα και οργανωτική δημιούργησε το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Διάδραση το 1990 με βασική αρχή τη φράση του Σωκράτη «Διδάσκω αεί διδασκόμενος». Πιστεύει ότι ευφυΐα είναι η ικανότητα του ανθρώπινου εγκεφάλου να ενσωματώνει άμεσα οτιδήποτε αντιλαμβάνεται ότι μπορεί να τον πάει μπροστά. Οι πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της είναι να ανακαλύπτει και να δίνει διέξοδο στα ταλέντα των μαθητών και τις προσδοκίες των γονέων. Αγαπημένα βιβλία: «Τα Λόγια της Πλώρης» του Ανδρέα Καρκαβίτσα , “The Mill on the Floss”της George Eliot Αγαπημένα ποιήματα: «Ιθάκη» του Κ.Π.Καβάφη , “The Road not Taken” του Robert Frost Αγαπημένος τόπος: Δεν υπάρχουν αγαπημένοι τόποι, αλλά αγαπημένοι άνθρωποι.

μαρια αλατζιδου

Η Μαρία Αλατζίδου έχει σπουδάσει στο τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η παιχνιδοποίηση της μάθησης είναι το βασικό χαρακτηριστικό της διδασκαλίας της. Αντιλαμβάνεται γρήγορα τις γνωστικές και συναισθηματικές ανάγκες των μαθητών της και παρέχει άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις. Διδάσκει από το 2014. Στον ελεύθερο της χρόνο προτιμά να παίζει με το σκύλο της, την Μπουγάτσα, να σχεδιάζει ευφυή μαθήματα με βάση το παιχνίδι καθώς και να διαβάζει βιβλία. Το αγαπημένο της είναι «Το Δώρο» του Στέφανου Ξενάκη. Αγαπημένος τόπος το χωριό της, η Γερακώνα.

ελενη κουφατζιδου

Η Ελένη ΚOΥΦΑΤΖΙΔΟΥ ζει στα Γιαννιτσά και είναι απόφοιτος σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων. Το καλύτερο κομμάτι της δουλειάς της είναι η δυνατότητα συναναστροφής με πολύ κόσμο! Αγαπάει τα παιδιά και απολαμβάνει τις δραστηριότητες και τα παιχνίδια μαζί τους, καθώς και τις νέες καλλιτεχνικές δημιουργίες! Έχει οργανωτικές ικανότητες και ταλέντο στις διαπροσωπικές σχέσεις. Aγαπημένα της βιβλία, η σειρά του Χάρι Πότερ και αγαπημένος τόπος όπου υπάρχει θάλασσα! Σας περιμένει πάντα με ένα χαμόγελο!

αννα δημκου

Η Άννα ΔΗΜΚΟΥ είναι απόφοιτη του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το παιχνίδι, η κίνηση και η δημιουργία μιας ευχάριστης ατμόσφαιρας στην τάξη συντροφεύουν ανελλιπώς τη διδασκαλίας της.’Εχει μόλις ξεκινήσει τις μεταπτυχιακές σπουδές της, Μιλάει άπταιστα Ιταλικά, Γερμανικά και σε λίγο Αραβικά. Αγαπάει το θέατρο, τη μουσική και τη λογοτεχνία.

εμμανουελα ουγγρινι

Η Εμμανουέλα Ουγγρίνη (ή Emma) σπούδασε την σχολή Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ., ενώ παράλληλα συμμετείχε σε θεατρικά δρώμενα και ομάδες. Συνέχισε τις σπουδές της στην Δανία με ένα ερευνητικό μεταπτυχιακό πάνω στην μελέτη της κοινωνικής διάδρασης ως εγκεφαλική λειτουργεία. Λατρεύει να μιλάει για την διπλωματική της με τις ώρες, γι’αυτό ρωτήστε την με δική σας ευθύνη! Η προσέγγισή της στην διδασκαλία είναι βιωματική, με έμφαση στην δυναμική της ψυχολογίας. Αγαπά την σύγχρονη τέχνη, τα φυτά εσωτερικού χώρου και το χρώμα μπλε.

χαρουλα μωυσιαδου

Η κυρία Μωυσιάδου Χαρούλα σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ των Η.Π.Α. και απέκτησε πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Διδάσκει από το 1997. Της αρέσει η επικοινωνία με τους μαθητές και το κατορθώνει συζητώντας στα Αγγλικά ποικίλα θέματα. Στον ελεύθερο χρόνο της παίζει με τα παιδιά της, πηγαίνει γυμναστήριο και βλέπει ξένες σειρές.

αθηνα κωττα

H Αθηνά Κώττα σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ορμώμενη από την αγάπη της για την Αγγλική γλώσσα και τα παιδιά, αποφάσισε να γίνει καθηγήτρια Αγγλικών. Ενθουσιάζεται με τους διαφοροποιημένους τρόπους διδασκαλίας που ανοίγουν νέους ορίζοντες για τους μαθητές της. Η διδασκαλία της προσφέρει την ευκαιρία να ενεργοποιήσει τη δημιουργικότητα της ώστε να βοηθήσει τους μαθητές της να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους. Οι άλλες της αγάπες είναι το διάβασμα, η μαγειρική και να παρακολουθεί ταινίες. Tο αγαπημένο της βιβλίο είναι «Ο πύργος» από τον Φ. Κάφκα και ο αγαπημένος της τόπος το Παρίσι!

αννα παπαντιδου

Η Άννα Παπαντίδου είναι πιστοποιημένη καθηγήτρια αγγλικών και διδάσκει αγγλικά από το 1997. Έχει καταρτιστεί στη διδακτική και μεθοδολογία της αγγλικής γλώσσας. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στις μαθησιακές ιδιαιτερότητες των μαθητών της, Στον ελεύθερό της χρόνο της αρέσει να ακούει μουσική και να παρακολουθεί ταινίες. Ένα αγαπημένο ποίημα της Κυρίας Άννας Παπαντίδου είναι το “Ένα κόκκινο κόκκινο τριαντάφυλλο” του Ρόμπερτ Μπερνς και το αγαπημένο της βιβλίο “Η δοκιμαστική πτήση” της Ιωάννας Μπουκουβάλα. Ένα μέρος που λατρεύει είναι η Σαντορίνη.

Δεσποινα Δημητριαδου

Η Δημητριάδου Δέσποινα έχει σπουδάσει στο τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το μάθημα της προσαρμόζεται για κάθε ηλικιακή ομάδα, το οποίο διαμορφώνεται με δημιουργικότητα και παιχνιδοποίηση. Διδάσκει από το 2019. Στον ελεύθερο της χρόνο της αρέσει να ασχολείται με την μαγειρική και την ζαχαροπλαστική. Της αρέσει να διαβάζει βιβλία για ρομαντισμό και θρίλερ. Το αγαπημένο της βιβλίο είναι το "P.S. I Love You" της μυθιστοριογράφου Cecelia Ahern. Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος της συγγραφές είναι ο Arnold Strobel. Στην Γερμανία της αρέσει ιδιαίτερα η Νυρεμβέργη, η οποία ξεχωρίζει για την μεσαιωνική ιστορία της.

  • Βρείτε μας εδώ
  • Ελευθερίου 190 Γιαννιτσά