γνωριμια

ποιοι ειμαστε

Όλοι κατανοούμε την τεράστια δύναμη που έχουν οι λέξεις. Στο κέντρο ξένων γλωσσών ΔΙΑΔΡΑΣΗ, έχοντας στα χέρια μας αυτό το πανίσχυρο εργαλείο, τις ξένες γλώσσες, διευρύνουμε τους ορίζοντες των μαθητών μας και τους βοηθούμε να χαρτογραφήσουν το μέλλον τους, με αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση.

Παράλληλα με την εκμάθηση της ξένης γλώσσας, οι μικροί και μεγάλοι μαθητές καλλιεργούν και την συναισθηματική τους νοημοσύνη, απαραίτητη προϋπόθεση τόσο για την ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους εξέλιξη όσο και για την προσωπική τους επιτυχία και ευτυχία.

Οι γονείς νιώθουν ασφάλεια επειδή γνωρίζουν ότι θέτουμε στη διάθεση τους, ταυτόχρονα με τη δική μας μέριμνα, τη γνώση ειδικών επιστημόνων, συνεργατών μας.

οι ανθρωποι του σχολειου

Εκπαιδεύουμε τους ηγέτες του αύριο.

Έχοντας διαπιστώσει:

  • πόσο συναρπαστικό είναι το ταξίδι της συνεχούς κατάρτισης σε νέα διεπιστημονικά πεδία που απογειώνουν την εκπαιδευτική διαδικασία
  • πόσο δημιουργική μπορεί να γίνει η χρήση νέων τεχνολογιών στη διαθεματική μάθηση, με όχημα την ξένη γλώσσα, δημιουργούμε :
  • συναρπαστικές ευκαιρίες για αναπτύξουν οι μαθητές όλες τις δεξιότητες του 21ου αιώνα

Σοφία Ταϊγανίδου Διευθύντρια

Οι σπουδές στην Αγγλική φιλολογία ήταν μόνο η αρχή. Οραματίστρια, καινοτόμα και οργανωτική δημιούργησε το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Διάδραση το 1990, με βασική αρχή τη φράση του Σωκράτη «Διδάσκω αεί διδασκόμενος».

Μαρία Αλατζίδου Καθηγήτρια Αγγλικών

Η Μαρία Αλατζίδου έχει σπουδάσει στο τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η παιχνιδοποίηση της μάθησης είναι το βασικό χαρακτηριστικό της διδασκαλίας της.

Κουφατζίδου Ελένη Γραματέας

Η Ελένη Κουφατζίδου ζει στα Γιαννιτσά και είναι απόφοιτος σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων. Το καλύτερο κομμάτι της δουλειάς της είναι η δυνατότητα συναναστροφής με πολύ κόσμο!

Άννα Δήμκου Καθηγήτρια Αγγλικών

Η Άννα Δήμκου είναι απόφοιτη του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το παιχνίδι, η κίνηση και η δημιουργία μιας ευχάριστης ατμόσφαιρας στην τάξη συντροφεύουν ανελλιπώς τη διδασκαλίας της.

Εμμανουέλα Ουγγρίνι Καθηγήτρια Αγγλικών

Η Εμμανουέλα Ουγγρίνη (ή Emma) σπούδασε την σχολή Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ., ενώ παράλληλα συμμετείχε σε θεατρικά δρώμενα και ομάδες. Συνέχισε τις σπουδές της στην Δανία.

Χαρούλα Μωυσιάδου Καθηγήτρια Αγγλικών

Η κυρία Μωυσιάδου Χαρούλα σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ των Η.Π.Α. και απέκτησε πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Διδάσκει από το 1997.

Αθηνά Κώττα Καθηγήτρια Αγγλικών

H Αθηνά Κώττα σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ορμώμενη από την αγάπη της για την Αγγλική γλώσσα και τα παιδιά, αποφάσισε να γίνει καθηγήτρια Αγγλικών.

Άννα Παπαντίδου Καθηγήτρια Αγγλικών

Η Άννα Παπαντίδου είναι πιστοποιημένη καθηγήτρια αγγλικών και διδάσκει αγγλικά από το 1997. Έχει καταρτιστεί στη διδακτική και μεθοδολογία της αγγλικής γλώσσας.

Δημητριάδου Δέσποινα Καθηγήτρια Γερμανικών

Η Δημητριάδου Δέσποινα έχει σπουδάσει στο τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το μάθημα της προσαρμόζεται για κάθε ηλικιακή ομάδα, το οποίο διαμορφώνεται με δημιουργικότητα και παιχνιδοποίηση.
  • Βρείτε μας εδώ
  • Ελευθερίου 190 Γιαννιτσά